Masa za modeliranje Hasbro Play doh Pepa Pig set F14975L0 3+

13,23  (99,68 kn) bez PDV-a

1 na zalihi

Opis

ZABAVNO SREĐIVANJE S PEPPOM PRAŠČIĆ: U kompletu za uređivanje Peppe Praščić djeca mogu odglumiti omiljene trenutke iz priče i odjenuti Peppu u princezu, sirenu, jednoroga i obuti joj gumene čizme za skakanje po lokvama.

SVI ALATI ZA PLAY-DOH KOJE TREBATE: S pomoću pečata s 4 strane; 5 izrezivača, valjka, 3 kalupa i plastičnog noža napravite Peppu Praščić od Play-Doha i uredite je brojnim detaljima.

9 NEOTROVNIH BOJA PLAY-DOHA: Sadrži 9 kantica mase za modeliranje (sadrži pšenicu) u kojima je 56 g svijetloružičaste i po 28 g žute, crvene, tamnoružičaste, bijele, narančaste, zelene, smeđe i crne boje.

SAVRŠENO ZA OBOŽAVATELJE PEPPE PRAŠČIĆ: Stavljajte pečate, izrezujte oblike i oblikujte Peppu Praščić u Play-Doh kompletu za djecu od 3 godine i stariju. To je sjajan način da mali obožavatelji pokažu kreativnost s omiljenim likom.

Peppa Praščić ima važne vijesti: vrijeme je za sređivanje! U kompletu za uređivanje Peppe Praščić djeca mogu napraviti oblike Peppe Praščić od mase Play-Doh i odjenuti je u princezu, sirenu, jednoroga, vilu i druge likove! Kalupima iz kompleta napravite slatke kostime s krilima, krunama, štapićima i Peppinim gumenim čizmama. Play-Doh komplet sadrži 9 kantica neotrovne mase za modeliranje s 56 g svijetloružičaste i po 28 g žute, crvene, tamnoružičaste, bijele, narančaste, zelene, smeđe i crne boje. Sadrži i pečat s 4 strane, 5 izrezivača, valjak, 3 kalupa i plastični nož. Stavljajte pečate, režite i oblikujte šarene modele u kompletu za rukotvorine za djecu od 3 godine i stariju. Ova zabavna kreativna igračka sjajna je za igru na tulumima ili druženjima. Usto je i zanimljiv rođendanski ili blagdanski poklon za obožavatelje Peppe Praščić! Hasbro, Play-Doh i svi povezani elementi robni su žigovi tvrtke Hasbro.

Za djecu od 3 godina i stariju
Smjesa nije namijenjena za jelo.
Napomena za roditelje: sadrži pšenicu.
Za čišćenje pričekajte da se osuši, a zatim ostružite ili usisajte.
Rezultati oblikovanja ovise o starosti i vještini djeteta.
Sadrži pečat za Peppu Praščić, 4 izrezivača, pečat s 4 strane, kalup za kuću, 2 palete kalupa, valjak, nož i 9 kantica mase za modeliranje Play-Doh (ukupna neto masa 283 g).

Preporučeni proizvodi