Društvena igra Aextreme YL020455

19,42  (146,32 kn) bez PDV-a

24 na zalihi

Opis

Podignite adrenalin uz Axetreme, radite na svojim vještinama bacanja sjekira kako biste postali stručnjak. Ciljajte, bacajte, udarajte do vrha ploče s najboljim rezultatima. Ova igra će sigurno nadmašiti vaša očekivanja!

Uključujući mekane savitljive sjekire za sigurno bacanje sjekira, ova je popularna aktivnost hit među odraslima, a sada se i djeca mogu uključiti! Dajte sve od sebe i pogledajte kako ćete postići pogodak, ciljajte na centar da ide ravno na vrh ploče s najboljim rezultatima. Jedinstvena meta izrađena je od posebnog savitljivog materijala, tako da se vaša sjekira jednostavno ubode u metu, oponašajući stvarno bacanje sjekire.

Učinite bitku sjekira konkurentnijom s kockicama koje dodaju zabavan izazovan obrat. Bacite kocku da vidite kakvu vam kušnju postavlja i dovršite je dok bacate sjekiru, ali pazite da vas ne izbaci s cilja.

Vježbajte sami kako biste izgradili svoje vještine ili igrajte natjecateljski s vršnjacima. Osnovna interaktivna igra u koju se može uključiti cijela obitelj. Donesite brzinu i vještinu za rezultate izvrsne poput sjekire!

Preporučeni proizvodi